Lacrosse > Mužský lakros > 2017 European Box Lacrosse Championships (2)

2017 European Box Lacrosse Championships (2)

11.7.2017

EBLCEBLC
EBLC
EBLCEBLC
EBLC
EBLCEBLC
EBLC

Druhý hrací den na Mistrovství Evropy v Turku byl ve znamení očekávání utkání s Anglií. Duel s atraktivním soupeřem byl opět zařazen jako utkání dne do Gatorade Areny. Určitě to také byl nejkvalitnější lakros, který byl toho dne v Evropě k vidění.


Češi se tentokrát do soupeře zakousli hned a na rozdíl od předchozího utkání se zlepšila produktivita střelců. Na první dvě branky Peška soupeř zareagoval hned třikrát, ale pak opět zaúřadovali čeští střelci. V průběhu první polov...iny utkání si udržovali mírný náskok a když ve třetí periodě přidali další branky, přenesli si do závěrečné periody příjemný, pětibrankový náskok. Ten už si uhlídali a večer byl důvod k radost.

Češi si s předstihem zajistili vítězství v základní skupině a tím i den volna navíc a výhodnější los pro čtvrteční čtvrtfinále.

Zítra čeká český výběr poslední soupeř ve skupině - Německo. Soupeř, přes solidní výkony dosud nebodoval a bude mít snahu o vylepšení reputace. Čeští trenéři zase hodlají dát příležitost celé lavičce, takže určitě nepůjde o snadné utkání.

Česká republika vs. Anglie 19:14 (5:3, 3:3, 7:4, 4:4)
Branky/asistence: Pešek 5/5, Skála 2/5, Košťál 3/0, Munk 1/0, Loskot 3/4, Poupě 1/5, Procházka 3/0, Trhlík 1/0, Výmola 0/2, Žipaj 0/1, Řezníček 0/1, Došlý 0/1

Nábor

www.lacrosse.cz/nabor1

Právě se hraje

 

Anketa

Jaký formát má mít mužská soutěž sixes?
Celkem hlasů 197